• Sapanca

Sapanca’ da Hoş geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor


 

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne bağlı personeller, yeni doğan tüm bebekleri, “Hoş Geldin Bebek Projesi” kapsamında evinde ziyaret ediyor.

Sapanca Belediyesi, yeni doğum yapan anneler ile bebeklerine yönelik başlatılan proje çerçevesinde her fırsatta evlere ziyaretlerde bulunuyor. Ziyaret edilen ailelere içerisinde çeşitli bebek malzemelerinin bulunduğu hediye seti, başkanın aileye olan tebrik mesajı mektubu takdim ediliyor. Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü personelleri, Dilan-Oğuz Aktaş çiftinin bebekleri Baran Yaser Bebeği, İrem Nur-İlker Bilgin çiftinin bebekleri Azra Bebeği, Ayşe-İsmail Polat çiftinin bebekleri Meryem Sare Bebeği, Ceyda-Serhad Arslan çiftinin bebekleri Elif İkra Bebeği ve Nazile-Hasan İçel çiftinin bebekleri Tuna Bebeği ziyaret edip Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in geçmiş olsun dileklerini ilettiler.

Ziyaret edilen aileler Sapanca Belediyesi’nin “Hoş Geldin Bebek” projesini takdir ettiklerini ve böyle bir sosyal proje ile gönüllere girdiklerini belirterek, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e teşekkürlerini ilettiler. 

 


Bu haber 505 kez görüntülendi