• Sapanca

Sapanca’da, “30 Ağustos Zafer Kupası Başvuruları” Başladı


Sapanca Belediyesi tarafından “30 Ağustos Zafer Bayramı” kapsamında düzenlenen “30 Ağustos Zafer Kupası” futbol turnuvası heyecanı başlıyor.

Bu yıl ilki gerçekleşecek olan mahalleler arası düzenlenecek turnuva için başvurular başladı. Turnuvaya son katılımın 10 Ağustos Çarşamba günü saat 17.30 kadar olduğu aktarıldı.

Başvuruların Sapanca Belediyesi Beyaz Masaya yapılacağı ve katılımcıların 2017 ve sonrası doğumlulardan olacağına dikkat çekildi. Katılım şartları şu şekilde aktarıldı. Mahalle Takımları en fazla listesinde 14 oyuncu bulundurabilecek. Bir maçta hepsi oynayacak. Katılma yaşı 2007 ve üzeri doğumlular olacak. Başvurular 14 oyuncu ile sınırlı olacak. 14 oyuncunun temsil ettiği mahallede ikamet etme şartı aranacak. Başka mahalle futbolcusunu oynatan takım hükmen mağlup sayılacaktır. 14 Oyuncu ile (nüfus kayıt örneği) nüfus kâğıdı fotokopisi, isim listesi ve ait olduğu mahalle muhtarının onayı olan listeleri Sapanca Belediyesi Beyaz Masaya teslim edilecektir.

Başarılar diliyorum

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Bu turnuva 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özgü yapılması ayrı bir önem arz ediyor. Turnuvaya katılacak ve ter dökecek tüm takımlarımıza, hocalarına şimdiden başarılar diliyorum. İnşallah futbolcularımız için sakatlanmadan, kardeşçe ve barış içinde geçmesini diliyorum” ifadelerini kullandı.

 


Bu haber 598 kez görüntülendi