• Sapanca

Sapanca’da Hoş Geldin Bebek Ziyaretleri Devam Ediyor


 

Sapanca Belediyesi’nin  başlatmış olduğu ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi ile yeni doğan bebeklerin ev ziyaretleri devam ediliyor.

Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen; “Bizler aile kültürüne önem veren büyük bir medeniyetin fertleriyiz. Bu hizmetimiz ile amacımız, ailelerin sevinçlerine ortak olmaktır. Ortak duygu ve sorumluluk ile Devletimizin bizlere sunduğu imkânlar doğrultusunda iyi günde de kötü günde de halkımızın yanında olmaya devam edeceğiz. Aramıza yeni katılan Mustafa, Beren, Atlas Yuşa, Umay, Elif Eylül ve Kerem Ali’ye sağlıklı, mutlu, huzurlu ve başarılarla dolu uzun bir yaşam diliyorum” dedi.

Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yürütülen ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi kapsamında, yeni doğan Nuran&Abdullah Haliloğlu çiftinin bebekleri Mustafa Bebeği, Elif&Aslan Küçük çiftinin bebekleri Kerem Ali Bebeği, Feyza&Mustafa Genç çiftinin bebekleri Beren Bebeği, Aylin&Muharrem Demirtaş çiftinin bebekleri Atlas Yuşa Bebeği, Hasret&Kasım Sopter çiftinin bebekleri Umay Bebeği ve Esra&Fırat Sarı çiftinin bebekleri Elif Eylül Bebeği ziyaret edip Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen'in geçmiş olsun dilekleri iletildi.

Belediye yetkilileri, projeden faydalanmak isteyen ailelerin, Sapanca Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğüne ait 0 850 224 54 54 – 100 nolu telefondan irtibata geçilmesini rica ettiler.

 


Bu haber 506 kez görüntülendi