• Sapanca

Sapanca’da Karla Mücadele


Sapanca Belediyesi Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, kar yağışı öncesi teyakkuza geçerek önlemleri aldı ve gece başlayan yağışın sıkıntı yaratmaması için çalışmalarına aralıksız devam etti.

Ekiplerimiz işlerinin başında

Belediye ekiplerinin gece boyunca aralıksız tuzlama ve kar küreme çalışması yürüttüklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Sapanca halkımızın içi rahat olsun. Yaşam alanlarında en küçük bir aksamaya dahi izin vermemek için ekiplerimiz işlerinin başında” dedi. Hafta sonu kent genelini etkisi altına alan ve gece saatlerinde de devam eden kar yağışı ilçeyi beyaz bir örtüyle kapladı. Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ve Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ise önlem amacıyla kar yağışının öncesinden harekete geçti. İlçe halkının aksaklık yaşamaması için süratle çalışan ekipler tuzlama ve kar küreme çalışmalarını başlattı.

Mesai mefhumu gözetmeden

İlçe halkının buzlanma ve kötü hava şartlarından etkilenmemesi, ulaşım ve gündelik yaşamda sıkıntı yaşanmaması için belediye ekipleri gece boyunca mücadele verdi. Kar yağışı sebebiyle ulaşımda sıkıntılar yaşanmaması için belediyenin ekiplerinin çalışmaları hızla devam ettirdiğini söyleyen Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Bu gibi doğa olaylarını yönetmekte ve sorunsuz atlatmakta, ekiplerimiz yüksek deneyim ve tecrübeye sahipler. Yağış başlar başlamaz belediye personellerimiz çalışmalarına başladı. Mesai mefhumu gözetmeden bütün ekiplerimizle yağışlar devam ettiği sürece iş başında olacağız. Halkımızın rahatı için fedakârlık yapan tüm mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.


Bu haber 1203 kez görüntülendi