Sapanca’da Nostaljik Sinema Keyfi

Türk sinemasının unutulmaz filmlerinden “Hababam Sınıfı Sınıfta Kaldı” Turizm Fakültesi Salonundaki sinema etkinliğinde izleyiciyle buluştu.

Sapanca Belediyesi’nin sinema günleri ile sinemaseverler doya doya film izlemenin tadını çıkarıyor. Yeşilçam’ın hafızalara yer etmiş unutulmaz Türk filmi, izleyenleri 1970’li yıllara götürüyor. Büyükler, eski günleri hatırlayarak anılara yolculuk yaparken, çocuklarda başrollerinde Kemal Sunal (İnek Şaban), Tarık Akan (Damat Ferit), Münir Özkul (Kel Mahmut), Adile Naşit (Hafize Ana) ve Halit Akçatepe (Güdük Necmi) ’nin olduğu filmde kahkaha dolu anlar yaşadı.

Ailelerden Başkan Özen’e Teşekkür

Sinema etkinliği kapsamında gösterimi değerlendiren aileler ise pandemi sürecinde çocukların sinemada film izleme hasretinin son bulduğunu belirttiler. Çok güzel bir etkinlik olduğunu ifade eden aileler ayrıca Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’e de teşekkürlerini ilettiler.