• Sapanca

Sapanca’da Yol Düzenleme Çalışmaları


Sapanca Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından program dâhilin de ihtiyaç duyulan bölgelere yol düzenleme çalışmaları devam ediyor.

 

Akçay ve Yanık’a bin metrelik yol düzenlemesi

Yol düzenleme çalışmaları kapsamında Akçay Mahallesi eski dört yol mevkiinde ve Yanık Mahallesi Turizm Lisesi arkasındaki 1000 metrelik alanda yol düzenleme ve genişletme çalışmaları devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğünün, yaptığı çalışma programı ile Sapanca’da deforme olan tüm cadde ve sokakların yenileneceği, yolların hem yayaların hem de araç sürücülerinin rahat edebilecekleri bir hale getirilebileceği belirtildi.

 

Vatandaşlarımızın memnuniyeti her zaman önceliğimizdir

Sapanca genelinde teknik çalışmalar doğrultusunda halkın rahatını ve ilçeye yakışan görünümün kazanılması için ekiplerin aralıksız çalışmalarına devam ettiklerini belirten Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, “Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimizin, özverili çalışmaları ile ilçe genelinde yol yapım ve düzenleme işlemlerine ara vermeden devam ediyoruz. Tespit ettiğimiz bölgelerde çalışmalarımız ve ilçeye yakışan çehreyi kazanmak adına devam edecektir. Vatandaşlarımızın memnuniyeti her zaman önceliğimizdir” açıklamasında bulundu.

 


Bu haber 1221 kez görüntülendi