• Sapanca

Sapanca’daki Parklara Yeni Oyun Gurupları


Sapanca Belediyesi, bir yandan ilçeye yeni parklar kazandırmaya devam ederken; bir yandan da mevcut parkları yenileme ve bakım çalışmalarını sürdürüyor.

Çocukların güvenli alanlarda oynayabilmesi ve vatandaşların da hoşça vakit geçirebilmelerini sağlamak için devam eden çalışmalar kapsamında Rüstempaşa Mahallesi’nde Kuva-i Milliye Parkı, Engelsiz Kafe bahçesine Engelsiz Parkı ve Hasanpaşa Mahallesine ve son olarak Kırkpınar Merkeze yeni park düzenlemeleri tamamlandı. İlçenin dört bir yanına kazandırılacak yeni parklar için çalışmaların sürdürüldüğünü kaydeden Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen, bazı bölgelerde park çalışmalarının tamamlandığını kaydetti. İlçe genelindeki mevut parklarda ise Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nce bakım ve yenileme çalışmaları da periyodik olarak devam edildiğini aktardı.

Sosyal yaşantıları hareketlendiren ferah alanlar oluşturuyoruz

Konu ile ilgili açıklama yapan Başkan Özen, “İlçedeki mevcut parkların sayılarını her geçen gün arttırıyoruz. Sapanca Belediyesi, olarak çalışmalarımız kapsamında mevcut olanlarında bakımına devam ediliyor. Çocukların ilgisini çekecek, kendilerini geliştirmelerini sağlayacak oyun gruplarımızı yerleştirdik ve yeni bölgelere de yerleştirmeye devam edeceğiz. Daha mordern, parklarıyla tüm vatandaşların mahallelerindeki parklarda buluştuğu, hoş vakit geçirdikleri alanların daha fazla olduğu bir Sapanca için çalışmaya devam ediyoruz. Yeni yapılan parklarla birlikte mahallelerimiz, daha güzel hale geliyor. Hem çocukların, hem yetişkinlerin sosyal yaşantısını hareketlendiren ferah alanlar oluşturuyoruz. Bu yapılan hizmetlerimiz çocuklarımıza, vatandaşlarımıza hayırlı olsun” dedi.


Bu haber 684 kez görüntülendi