• Sapanca

Vekil Atabek’ten, Başkan Özen’e Ziyaret


AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Sapanca Belediye Başkanı Özcan Özen’i makamında ziyaret etti.

Atabek, tek tek daire müdürlüklerini ziyaret edip çalışmalar hakkında bilgi aldı. Birim ziyaretlerinin ardından Başkan Özen, AK Parti Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek’i, AK Parti İlçe Başkanı Yunus Gümüşel ve yönetimini makamında ağırladı.

Çalışmalarının yanında destekçi ve yardımcı olacağız

Başkan Özen’e görevinde başarılar dileyen Atabek, çalışmalara her zaman destek ve yardımcı olacaklarını belirtti. Sakarya Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, “Değerli Sapanca Belediye Başkanımızı ziyaret edip hasbihal ettik. Sapanca adına yapılan çalışmalar hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Çalışmalarının yanında destekçi ve yardımcı olacağız. Onun için ben başkanımızı buradan bir kez daha tebrik ediyorum, beraberinde teşkilatının ekibindeki meclis üyelerine, hepsine başarılar diliyorum. AK Parti İlçe Başkanlığı görevine devam eden Yunus Gümüşel ve yönetimine başarılar diliyorum” diye belirtti.

Hemşehrilerimiz bize güvendi ve destek verdi

Başkan Özen; “Öncelikle, Milletvekilimiz Çiğdem Erdoğan Atabek’e nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Sapanca’mıza yapmış olduğumuz ve yapmakta olduğumuz proje ve çalışmalar hakkında bilgi paylaşımında bulunduk. Biz hedefimizden sapmadan, halkımızla birlikte katılımcı ve şeffaf bir yönetim anlayışı ile yönetmeye devam edeceğiz. Hemşehrilerimiz bize güvendi ve destek verdi. Onların güvenini boşa çıkarmayacağız. Sayın vekilimiz her zaman destekçimiz olmuştur. İnşallah birçok başarılı projelere vekilimizin de desteği ile imza atmaya devam edeceğiz” diye belirtti.


Bu haber 1039 kez görüntülendi